Pythonlaarzen id 7705 samenstellen

Waardering:
100% of 100

Python slangenleren laarzen, exclusief ontwerp.

Art.nr.
id7705 samenstellen
Deze laarzen zijn niet meer leverbaar. Voor het beste alternatief zie Tony Mora.
Handgemaakte Goodyear welted slangenleren Python halfhoge heren laarzen met rits. Exclusief model gemaakt voor Snakeskin. Hoogwaardige afwerking. Verkrijgbaar in verschillende kleuren pythonleer, zie ook het overzicht.
 
Goodyear welted Systeem:
Het “Goodyear welted systeem” is een van de meeste prestigieuze en sterke las systemen ter wereld. De kwaliteit van de gebruikte materialen en het productie proces hebben een hoogwaardig technisch product opgeleverd. Tezamen met de hoogwaardige afwerking gegarandeerd een lange levensduur.

Bij deze techniek wordt er met een lederen strip (welt) een extra laag tussen de zool en de bovenkant van de schoen aangebracht. Deze laag wordt gevuld met een speciaal soort kurk, 'Flexofil' genaamd. De schoenen worden hierdoor geventileerd en het lopen wordt een stuk comfortabeler omdat deze laag de voet ondersteunt waar dat nodig is bovendien vormt het materiaal zich naar de vorm van uw voeten. Door deze techniek blijven de schoenen mooi in model en gaan veel langer mee. Een ander voordeel is dat het een goede isolatie tegen koude en hitte is.
Meer informatie
Shoe Type Laarzen
Shoe Size 40-47
Kleur Naturel
Levertijd Leverbaar in 8 weken
Modelcode id7705 samenstellen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pythonlaarzen id 7705 samenstellen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!