"Mode verglijdt, Stijl blijft"

 

 

Coco Chanel

 

Welkom bij Snakeskin.

Snakeskin is gespecialiseerd in exotisch leer. Wij hebben een breed scala aan leder producten gemaakt van allerlei soorten exotisch leder.

Onze lijn van modellen omvat o.a.:
alligatorleer, krokodillenleer, pijlstaartrogleer, slangenleer, pythonleer, struisvogelleer, vissenleer, haaienleer, kippenleer, alenleer en buffelleer
Alle modellen zijn van hoge kwaliteit en vakmanschap. Wij bieden een ruime selectie producten van echt exotisch leder zoals portefeuilles, handtassen, riemen, aktetassen, attachekoffers, schoenen, laarzen en accessoires. Ook leveren wij exotische huiden.

Snakeskin staat voor kwaliteit tegen de scherpste prijs. Wij kopen direct in van de fabrikant en bieden u hiermee de voordeligste prijs. Onze fabrikanten zijn geselcteerd op prijs maar in belangrijke mate op het voldoen aan de CITES-regelgeving.


Alle huiden die worden gebruikt om onze producten te vervaardigen zijn wettelijk verkregen in de volledige naleving van de CITES-regelgeving.
Meer informatie over de toepasselijke regelgeving kunt u hier vinden.
www.minlnv.nl/portal/page

CITES (de Conventie inzake de internationale handel in bedreigde in het wild levende dier-en plantensoorten) regelgeving, zodat mensen en dieren in het wild naast elkaar bestaan en gedijen.

Uitspraken in het wild:

"Maar hoe kunt u nu weten of dat te duur is? Het is mooi en het kost geld. Als je het hebben wilt, mag je blij zijn dat het niet vier keer zo duur is."

Renate Rubinstein   

Nederlands schrijfster, journaliste en columniste. (1929-1990)

"Met geld koop je wel geen geluk, maar toch iets dat er prachtig op lijkt."


Herwig Verleyen
 
"Je weet dat je oud wordt als men je een compliment maakt over je nieuwe krokodillenleren schoenen terwijl je op blote voeten loopt"
Joan Rivers
Actrice (1933-2014)
 

"Mode kun je kopen, maar met 'stijl' wordt je geboren." Vandaar deze site.

Snakeskin

"Ten gevolge van de crisis is het licht aan het einde van de tunnel tijdelijk uitgeschakeld"

Snakeskin

"Heeft u een op- of aanmerking vertel het ons, bent u tevreden schrijf een review of vertel het uw vrienden"

Snakeskin